Лікуємо безкоштовно діток, які втратили батьків чи одного з батьків на війні. Та усіх військових, які повернулися з передової та які захищають Україну.

Наш блог

Як проводиться ендодонтичне лікування ?
«Як проводиться ендодонтичне лікування ?»

Ендодонтичне лікування зубів
Здорові зуби необхідні для здоров’я організму. І хоча зубний карієс зачіпає переважну частину населення, більшість людей ігнорують цей процес, аж поки він не досягне центральної частини зуба, де локалізований його судинно-нервовий пучок (пульпа) і не спричинить болю. Причиною цього болю є інфікування і запалення пульпи зуба (пульпіт), а потім і тканини, в області верхівки кореня зуба (періодонтит).
Лікуванням таких ускладнень карієсу займається лікар–ендодонт. Ми проводимо як стандартні, так і дуже складні ендодонтичні процедури, включно з виправленням попереднього невдалого лікування кореневих каналів. Стоматологія «МайстерСтом» обладнана ендодонтичним мікроскопом, що дозволяє виявити та пролікувати додаткові кореневі канали, без чого є неможливим якісне лікування зуба. Ендодонтичний мікроскоп допомагає також візуалізувати зламані в кореневих каналах інструменти та усунути їх.

Розкажіть про це друзям:

Інші новини

«Графік роботи на Великодні свята»
Читати далі
«Графік роботи»
Читати далі
«Чому не варто боятися вирівнювання зубів ?»
Читати далі
«Як перестати боятися стоматологічних процедур?»
Читати далі
«Чи можналікувати зуби під час вагітності»
Читати далі